Fri 16 September 2022

We hebben de smaak te pakken!

Voorstellingen om je vingers bij af te likken

We hebben de smaak te pakken!
Back to M-Talk
Ten tijde van het schrijven zijn we van start gegaan met een gloednieuw theaterseizoen! We trapten 2022-23 af met een verrassende editie van het Nederlands Theater Festival en de geslaagde viering van het 10-jarig bestaan van onze makers van het Amsterdams Andalusisch Orkest. Dit smaakt naar meer! Gelukkig zijn we nog maar net begonnen. Daarom lanceren we de campagne: We hebben de smaak te pakken!

Waar kijken we zo naar uit? Om u te ontvangen en laten genieten van topproducties als 'Charlie and the Chocolate Factory' (heeft u de sterrenregen gezien?) en de turboslapstickvoorstelling 'Knock-Out' van onze maker Jakop Ahlbom Company. Over onze makers gesproken: deze maand gaat ISH Dance Collective samen met Amsterdam Sinfonietta bij ons in première met 'Het barre land'. Samen schetsen ze een wereld aan duigen, met afwisselend poëtische en explosieve dans en muziek. 

Om eerlijk te zijn is het moeilijk kiezen. Fijnproevers (onze programmeurs) hebben met de grootste zorg een smaakvol programma samengesteld. Geheid dat er iets naar uw smaak bij zit.

Bekijk het programma


Campagne
Op de campagnefoto's ziet u danser / choreograaf Denden Karadeniz, die onder meer bij ons te zien is met zijn Urban Contemporary dansgezelschap Zero Dance Theatre.

Daarnaast mochten we Smita James vastleggen. Deze schrijfster / actrice / presentatrice / spoken word artist presenteert onder andere de aankomende Open Mic avond van het Meervaart Studio Poetry Lab én speelt mee in 'FOK ME HOKJE': een meerstemmig eerbetoon aan queer culture, met uitbundige choreografieën en een aanstekelijke soundscape.

De derde gegadigde, René van Meurs, bespeelt binnenkort onze Rode Zaal met zijn vijfde cabaretprogramma '2636'. 

We hopen u binnenkort weer te verwelkomen! Tot dan!

- Team Meervaart


Back to M-Talk

Meer M-Talk

Wed 30 November 2022

Recensies geschreven over de voorstelling 'Juffenballet'

Door onze Theater-reporters Safiya, Makeyla, Sofia en Yara.


Tue 29 November 2022

ZÉRO Mime & Performance Festival

Festivalprogrammering donderdag 15 december


Tue 29 November 2022

ZÉRO Mime & Performance Festival

Festivalprogrammering vrijdag 16 december


Fri 11 November 2022

In gesprek met... Marlyn Coetsier

Eén van de spelers van ‘Aan de Andere Kant’