Onze makers

George & Eran

George & Eran

George & Eran Producties is een het nieuwe theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël, de makers achter o.a. de “George & Eran lossen Wereldvrede op!” trilogie. Ze maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Lees verder
ICK Dans Amsterdam

ICK Dans Amsterdam

ICK Dans Amsterdam (Internationaal Choreografisch Kunstencentrum), onder leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een spraakmakend dansgezelschap dat internationale dansvoorstellingen produceert, samenwerkingen aangaat met gastkunstenaars en tal van research –en educatieve projecten initieert.

Lees verder
Amsterdam Andalusisch Orkest

Amsterdam Andalusisch Orkest

Het Amsterdams Andalusisch Orkest speelt verschillende muziekvormen van Granada tot en met Baghdad uit diverse tijdsperioden en stijlen. Van het rijke Arabo Andalus repertoire tot en met de mystieke Oosterse muziek en van de geraffineerde improvisatiemuziek uit de Arabische wereld tot en met de volkse muziek uit de Maghreb.

Lees verder
Jakop Ahlbom Company

Jakop Ahlbom Company

De Jakop Ahlbom Company is het mimegezelschap van regisseur Jakop Ahlbom. Het gezelschap creëert zowel groots gemonteerde voorstellingen voor de grote zaal, als meer intiemere voorstellingen voor de middenzaal.

Lees verder
ISH Dance Collective

ISH Dance Collective

ISH een collectief van eigenwijze individuen. Skills van de straat gaan de verbinding aan met gevestigde kunstvormen. ISH gelooft niet in grenzen. Op innovatieve wijze slaan de voorstellingen, op maat gemaakte showcases en educatieprojecten van ISH een brug tussen kunstvormen, disciplines en culturen.

Lees verder