Your visit

Schoolvoorstellingen basisonderwijs 2019|2020

De Meervaart laat kinderen uit Amsterdam Nieuw-West kennis maken met de verschillende podiumkunsten. U kunt voor uw school kiezen uit verschillende disciplines en voor elke leeftijdsgroep is er de mogelijkheid om een sprankelend, spannend of ontroerende voorstelling te komen bekijken.

Wij bieden bij elke schoolvoorstelling een educatief programma aan dat op uw school zelf wordt uitgevoerd door ervaren theaterdocenten. Sinds 2008 hebben wij hiermee ruim 20.000 kinderen bereikt. In 2019|2020 bieden wij zeven nieuwe schoolvoorstellingen en 1 brede schoolproject aan. Ons aanbod is gebundeld in een brochure gezamenlijk met het aanbod van andere Amsterdamse theaterinstellingen.

Open de brochure van de schoolvoorstellingen 2019|2020. 

Of vraag de papieren brochure aan via educatie@meervaart.nl. We leveren dan ook meer uitgebreide informatie over ons educatieprogramma voorafgaand en na de voorstellingen.


Inschrijven
U kunt zich voor de voorstellingen inschrijven via amsterdamsetheaters.plannedculture.nl


Toewijzing
De Meervaart wil zo veel mogelijk groepen plaatsen en maakt daarom een indeling op basis van de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.


Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met Kyara Hoekerswever: educatie@meervaart.nl of 020-4107764. 

 

Schoolvoorstellingen voortgezet onderwijs 2019|2020

 


Voor jongeren in het voortgezet onderwijs bieden wij zowel een programma tijdens schooltijd als op verzoek en in overleg met de gezelschappen een programma rondom de voorstellingen die ’s avonds in de Meervaart te zien zijn. De selectie die we hiervoor hebben gemaakt vindt u in onderstaande brochure.

Open de brochure van de schoolvoorstellingen 2019|2020. 


Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met Wendy Draaijer: wdraaijer@meervaart.nl of 020-4107708.