Het theater


Meervaart Studio

Naast voorstellingen programmeert de Meervaart ook talentontwikkelingsactiviteiten voor kinderen en jongeren onder de noemer Meervaart Studio. Bij onze Jeugdtheaterschool 4West kunnen kinderen vanaf vier jaar deelnemen aan creatieve cursussen zoals de dansspeelgroep, theaterspeelgroep, streetdance, klassiek ballet en (muziek)theater. Jongeren vanaf veertien jaar kunnen aan de slag bij Studio West, de creatieve werkplaats voor het talent van morgen. Bij Kunstbende Noord-Holland strijden kunstenaars in de dop in de Meervaart om een plek in de landelijke Kunstbende finale. Voor wie kennis wil maken met kunst en cultuur in de eigen buurt, organiseert Meervaart Studio op drie locaties in Nieuw-West een toegankelijk workshopaanbod onder de naam Express Your Best. Ook scholen kunnen bij ons terecht voor voorstellingsbezoek en workshops. Met al deze activiteiten geeft Meervaart Studio jaarlijks zo’n 5.000 kinderen en jongeren uit Amsterdam de kans om hun creatieve talent te ontdekken en te verdiepen.

Meer informatie over de activiteiten van Meervaart Studio vindt u op de onderstaande websites:

 

Studio: Studio West Studio: 4West Studio: Express your best Studio: Kunstbende

Steun ons!

"Ik heb geleerd om je niet te schamen voor wat je doet. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd om gewoon te doen wat je kan." (Nihal, 11 jaar, musical)

Donaties gezocht: educatie en talentontwikkeling

Voor onze educatieve en talentontwikkelingsactiviteiten zijn wij op zoek naar ondersteuning. Gezamenlijk kunnen wij kinderen en jongeren in Amsterdam Nieuw-West de kans geven om deel te nemen aan kunst en cultuur. Uw bijdrage kunt u doneren aan NL54INGB0005054494 t.n.v. Stichting de Meervaart. Elk bedrag is welkom!

Lees hieronder meer over onze projecten. Mocht u meer willen weten, kunt u contact opnemen met Mirjam Terpstra via mterpstra@meervaart.nl of 020-410 74 18.

De Meervaart heeft de status van een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Dankzij u kunnen deze kinderen een gat in de lucht springen!

Dankzij u kunnen deze kinderen een gat in de lucht springen!

 
x

Nieuwsbrief:
loop niets mis

Ontvang eens in de 2 weken tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen.