do 10 oktober 2019

FAYAGE – KICK-OFF

We blikken terug op een succesvolle dag!

FAYAGE – KICK-OFF
FAYAGE – KICK-OFF
FAYAGE – KICK-OFF
FAYAGE – KICK-OFF
FAYAGE – KICK-OFF
Terug naar M-Talk
Op zaterdag 14 september vond de officiële kick-off plaats van Fayage tijdens de ‘Baarsjes Bios’. Een middag en avond met een film, live muziek en voornamelijk heel veel gezelligheid, speciaal voor de buurt.

We blikken terug op een succesvolle kick-off. Op het hoogtepunt van de dag waren er ruim 350 bezoekers, jong en oud, aanwezig die rondom en op het plein wonen, werken of gebruik maken van de faciliteiten.

Fayage staat in het teken van 50 jaar Marokkaanse migratie in Nederland, met als doel verhalen te eren en een plek geven in de gezamenlijke geschiedenis. De ‘Baarsjes Bios’, gehouden op het Mercatorplein in Amsterdam, was dus bij uitstek het geschikte moment om Fayage te lanceren.

De Baarsjes Bios is een initiatief van de Meervaart, Fayage, de Gemeente Amsterdam, Amsterdams Andalusisch Orkest, Kaboem Producties, Oxville Cinema, Midwest Amsterdam, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Jan Evertsenstraat. Meer weten over Fayage? Klik dan hier.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

zo 15 december 2019

Een groene Meervaart

"Code for a Sustainable Built Environment"


zo 01 december 2019

'Melk & Dadels' & Fayage creëren een culinaire ontmoeting

Schuif aan in de Meervaart


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief