wo 16 oktober 2019

Vier je feestje in de Meervaart!

Een unieke manier om de verjaardag van je kind te vieren: in het theater.

Vier je feestje in de Meervaart!
Terug naar M-Talk
Vooraf ballonnen en slingers en sluit af met een leuke voorstelling en eventueel een privéworkshop. Er is heel veel mogelijk.

Rondom de geprogrammeerde jeugdvoorstellingen kan een kinderverjaardag worden gevierd in de Meervaart. Hoe leuk is het om een feestje te vieren en daarnaast kinderen op een luchtige manier kennis te laten maken met cultuur?

Wij regelen een hoekje met een tafel, uiteraard versierd met slingers en ballonnen, een drankje en feesthoedjes. Zelf taart meenemen mag! Geef dit even aan ons door, dan zorgen wij voor borden en bestek!

Vervolgens vind het bezoek aan de voorstelling van die dag plaats én als dit nog niet genoeg is dan kan er nog een privéworkshop worden bijgeboekt, alleen voor het groepje van de jarige. Vaak staat de workshop in het teken van de voorstelling en wordt er een theaterles gegeven of bijvoorbeeld een dans ingestudeerd. Heel leuk en intensief voor de kinderen dus!

Extra leuk: de Meervaart zorgt ook voor een klein presentje voor de jarige!

Enthousiast geworden? Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl voor meer informatie of het reserveren van het feestje.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief