vr 22 november 2019

Le trio Joubran opnieuw in de Meervaart!Le trio Joubran opnieuw in de Meervaart!
Le trio Joubran opnieuw in de Meervaart!
Le trio Joubran opnieuw in de Meervaart!
Le trio Joubran opnieuw in de Meervaart!
Le trio Joubran opnieuw in de Meervaart!
Terug naar M-Talk
Na het succesvolle en uitverkochte concert vorig jaar en de release van hun album ‘The Long March’ is Le Trio Joubran dit jaar op 02 november opnieuw teruggekeerd naar de Meervaart voor een samenwerking met onze makers van het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) en ‘Fayage, de Reis’

Het AAO ondersteunde het Palestijnse trio, gevormd door de broers Samir, Wissam en Adnan Joubran, tijdens dit concert en brachten Andalusische klanken met zich mee. De basis van de muziek van Le Trio Jourban is voornamelijk Arabisch en vertoont ook invloeden van jazz, flamenco en westerse klassieke muziek. Ze wisselen elkaar af met verfijnde improvisaties, kruisen elkaar in perfecte harmonie en nemen het publiek mee langs de rijke Oosterse maqam-tradities. Het was dus letterlijk een avond vol wereldmuziek uit verschillende windstreken.

Wederom was het concert van de heren volledig uitverkocht. Wij hopen dan ook van harte de broers volgend jaar weer te verwelkomen in de Meervaart.

'Fayage, de reis' staat in het teken van 50 jaar Marokkaanse migratie in Nederland.
Door betekenis te geven aan migratie uit het verleden, maar vooral ook het heden kunnen we de verhalen vertellen aan diverse generaties in Amsterdam. Met het project Fayage is het de bedoeling dat we verhalen eren en een plek geven in de gezamenlijke geschiedenis.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

ma 24 februari 2020

Goede reden voor een feestje

50 jaar Marokkaanse migratie


wo 12 februari 2020

Back to Oz (8+) blijkt "echt een aanrader"

Theaterreporters Lena en Tobias delen hun mening


ma 10 februari 2020

Het script staat of valt bij de inbreng van de spelers

Theaterdocent Birgit van der Jagt vertelt hoe een voorstelling tot stand komt


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief