wo 04 december 2019

Een muzikale reis met wereldartiest Estrella MorenteEen muzikale reis met wereldartiest Estrella Morente
Een muzikale reis met wereldartiest Estrella Morente
Een muzikale reis met wereldartiest Estrella Morente
Een muzikale reis met wereldartiest Estrella Morente
Een muzikale reis met wereldartiest Estrella Morente
Terug naar M-Talk
Estrella Morente één van ’s werelds grootste flamencozangeressen zong in de Meervaart de sterren van de hemel, tijdens haar fenomenale performance in onze grote zaal.

Samen met Jalal Chekara en het Amsterdams Andalusisch Orkest maakte ze een muzikale reis langs het hof van Sevilla, de medina van Tétouan en het chique Tanger. Morente is de dochter van de wereldberoemde Enrique Morente, die in de vorige eeuw cross overs maakte met het volkse Arabo Andalus-repertoire van de familie Chekara.

Met deze concerten treedt ze in haar vaders voetsporen: pure flamenco gaat over in de mooiste Moors-Andalusische klanken. We zijn enorm trots dat we ook artiesten als Estrella mogen programmeren in ons theater, met als kers op de taart de mogelijkheid te genieten van een heerlijk banket van Marokkaanse koekjes voor alle bezoekers.

Dit concert is georganiseerd door de Meervaart, DeLaMar Theater en Flamenco Biënnale Nederland en is onderdeel van 'Fayage, de reis' en staat in het teken van 50 jaar Marokkaanse migratie in Nederland. Met Fayage blikken we terug naar het verleden, maar gevem vooral ook betekenis aan migratie in het heden voor de diverse generaties in Amsterdam, met de intentie dat we de verhalen eren en een plek geven in de gezamenlijke geschiedenis.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

zo 15 december 2019

Een groene Meervaart

"Code for a Sustainable Built Environment"


zo 01 december 2019

'Melk & Dadels' & Fayage creëren een culinaire ontmoeting

Schuif aan in de Meervaart


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief