vr 31 januari 2020

Mark Rutte bracht een bezoek aan de MeervaartTerug naar M-Talk
Tijdens dit bezoek sprak onze Minister-President met jongeren uit Amsterdam over de problematiek die zij ondervinden. Ons M-Talk- redactielid Sherazade was hierbij aanwezig en legde deze ervaring voor ons vast op video.

De avond, georganiseerd door Young Amsterdam en de Meervaart, stond in het teken van de 'College Tour' dat meerdere keren per jaar wordt georganiseerd. 

Young Amsterdam is een actief jongerenplatform in Amsterdam Nieuw-West. Zij bieden jongeren tussen de 15 en 26 jaar mogelijkheden om hun talent te ontwikkelen en anderen te inspireren. Zo helpen zij de jongeren bijvoorbeeld programma’s te organiseren over thema’s die zij zelf aandragen, zoals politiek, werkgelegenheid en talentontwikkeling. Al negen jaar werkt Young Amsterdam op vrijwillige basis hard aan maatschappelijke jongerenparticipatie in Amsterdam, dit voor en door jongeren.

Op DI 18 februari organiseert Young Amsterdam i.s.m de Meervaart het Talent award Gala. Dit evenement staat in het teken van erkenning bieden aan Amsterdams talent tussen de 16 en 27 jaar die in een van de volgende categorieën uitblinken: Sport, kunst & cultuur, maatschappelijke betrokkenheid en ondernemerschap.

De toegang is gratis en kaarten zijn te boeken via onze website.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

ma 24 februari 2020

Goede reden voor een feestje

50 jaar Marokkaanse migratie


wo 12 februari 2020

Back to Oz (8+) blijkt "echt een aanrader"

Theaterreporters Lena en Tobias delen hun mening


ma 10 februari 2020

Het script staat of valt bij de inbreng van de spelers

Theaterdocent Birgit van der Jagt vertelt hoe een voorstelling tot stand komt


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief