ma 23 maart 2020

COVID19 UPDATECOVID19 UPDATE
Terug naar M-Talk
In verband met recente ontwikkelingen rondom COVID-19 en de aangescherpte voorzorgsmaatregelen van het RIVM zullen alle lessen en activiteiten van Meervaart Jong en Meervaart Studio gecanceld worden t/m 1 juni. Ook het vrij repeteren bij Meervaart Studio is tot die tijd niet mogelijk. Wij houden de ontwikkelingen de komende tijd in de gaten en zullen handelen naar de adviezen van het RIVM.

Het team zal onderzoeken wanneer lessen ingehaald kunnen worden. Zodra wij meer weten worden deelnemers hierover per email op de hoogte gebracht. Houd de website (www.meervaart.nl) en onze socials (@meervaartjong / @meervaartstudio) in de gaten voor meer updates.

Het personeel is geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. De bezetting op kantoor is op sommige dagen beperkt. Wij zijn niet telefonisch bereikbaar. Wij zijn wel bereikbaar per mail: jong@meervaart.nl en studio@meervaart.nl

Tot slot willen wij iedereen oproepen de adviezen van het RIVM op te volgen. Blijf thuis als dat mogelijk is en let goed op jezelf en elkaar. Wij hopen iedereen snel weer te zien in de Meervaart.

Team Meervaart Jong & Meervaart Studio


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 27 mei 2020

Lockdown: Maak kennis met Jeroen, de man achter de schermen

Hij doet normaal gesproken, gekleed in het zwart, zo onopvallend mogelijk zijn werk.


di 26 mei 2020

M-Talk Live #2: Tragedy of Slaughtervaart

Live vanuit je woonkamer


wo 20 mei 2020

Onze deuren gaan weer op een kier!

Intieme voorstellingen in een bijzondere setting


di 19 mei 2020

Van filmhuis naar films thuis:

De gezichten achter Oxville Cinema aan het woord


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief