di 31 maart 2020

Update COVID-19

Alle voorstellingen t/m 31 mei geannuleerd

Update COVID-19
Terug naar M-Talk
Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater tot 01 juni geannuleerd.

Het openbare leven staat vrijwel stil en ook wij zijn door de Corona-crisis getroffen. Dit houdt in dat wij, tot onze spijt, in ieder geval tot 01 juni alle voorstellingen en activiteiten moeten annuleren en/of verplaatsen en dat wij de gezelschappen, artiesten, deelnemers en u niet kunnen verwelkomen.

Deze dagen beseffen wij ons extra hoe moeilijk het is om geen cultureel leven te vieren in het theater. U welkom heten bij binnenkomst, de beleving in de zalen en het borrelhapje na afloop lijken nu heel ver weg, maar wij doen er alles aan om de mooie reeds geprogrammeerde en nieuwe voorstellingen alsnog in te plannen.

De komende periode nemen we contact op met iedereen die kaarten geboekt heeft voor voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent. Onze programmeurs doen er alles aan om vele voorstellingen van een nieuwe datum te voorzien. Dat kost tijd en vergt veel puzzelwerk. Zodra een nieuwe datum vast staat krijgt u van ons (per voorstelling) bericht. De Meervaart vraagt hiervoor uw begrip. 

Speciale aandacht en dank gaat uit naar de vitale beroepsgroepen, die er alles aan doen om onze maatschappij op de rit te houden. Van zorgverleners tot en met vakkenvullers en van onderwijzers tot en met farmaceuten en alles daar tussenin. Een diepe buiging voor deze kanjers. En ook dank aan u voor uw geduld, bemoedigende berichten en begrip in deze ingewikkelde tijd.

Warme groet,

Yassine Boussaid 
Directeur Meervaart


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

do 30 juli 2020

Geniet van live concerten tijdens zonsondergang

Een unieke samenwerking tussen het Muziekgebouw en Meervaart


di 14 juli 2020

Meervaart Jong in de spotlights

'Vrouwen van Nieuw-West' te bewonderen bij tentoonstelling Amsterdam Museum


wo 24 juni 2020

Sweet like a Chocolate is een spetterend dansspektakel

Ons M-Talk redactielid Bouchra bracht een bezoek aan M-Talk Live


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief