ma 06 april 2020

Bekijk historische solo's van Diederik van Vleuten

Nu gratis op YouTube

Bekijk historische solo's van Diederik van Vleuten
Terug naar M-Talk
"Een klein gebaar in tijden van corona". Cabaretier en theatermaker Diederik van Vleuten heeft zijn drie historische soloprogramma's op YouTube gezet. Bekijk gratis online.

Daar Werd Wat Groots Verricht (2010)
Buiten Schot (2013)
Mijn Nachten met Churchill (2016)


Diederik van Vleuten: "Voor de gedwongen thuisblijvers. Voor de late thuiskomers. Voor iedereen die nu behoefte heeft aan troostende verhalen. Drie avondvullende vertellingen van Vroeger en Nu. Voor wie deze moeilijke tijden wil spiegelen aan andere tijden van wereldwijde uitdagingen.

Volg in 'Daar Werd Wat Groots Verricht' het leven van Oom Jan van Vleuten die twee wereldoorlogen aan den lijve ondervond en de grote veranderingen van zijn tijd als een waterval over zich heen voelde komen.

Beleef in 'Buiten Schot' (2013) de Grote Oorlog van '14-'18, de Spaanse Griep, en het verhaal van een generatie die zich na een wereldbrand probeerde op te richten.

Luister in 'Mijn Nachten Met Churchill' (2016) opnieuw naar de inspirerende woorden van de grote Winston die met zijn toespraken en onverzettelijkheid zijn land door de donkerste tijden sleepte. If you're going through hell, keep going was zijn devies. Never give up!

Mede namens regisseur Berend Boudewijn en alle medewerkers van Bunker Theaterzaken wens ik vanaf deze plek iedereen alle goeds, alle kracht en inspirerend kijkplezier. Ik hoop u 'live' terug te zien in september. In de theaters, van mens tot mens. Zoals het hoort en weer gaat gebeuren. Absoluut.

Tot die tijd (en ook daarna) Moedig Voorwaarts!"

Vanaf het najaar 2020 zal Diederik met een nieuw avondvullend theaterprogramma gaan toeren. De titel: 'Moedig Voorwaarts'. Ook verwacht in de Meervaart, dus houd onze website in de gaten!


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

do 30 juli 2020

Geniet van live concerten tijdens zonsondergang

Een unieke samenwerking tussen het Muziekgebouw en Meervaart


di 14 juli 2020

Meervaart Jong in de spotlights

'Vrouwen van Nieuw-West' te bewonderen bij tentoonstelling Amsterdam Museum


wo 24 juni 2020

Sweet like a Chocolate is een spetterend dansspektakel

Ons M-Talk redactielid Bouchra bracht een bezoek aan M-Talk Live


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief