wo 08 april 2020

Lockdown: van bruisende events naar virtuele rondleidingen

Maak kennis met onze collega's van Meetings & Events

Lockdown: van bruisende events naar virtuele rondleidingen
Terug naar M-Talk
Inmiddels is het geen nieuws meer dat het personeel van de Meervaart grotendeels vanuit huis werkt. Voor iedereen een flinke omschakeling en ook zeker voor de afdeling Meetings & Events. Normaal gesproken zorgen zij voor een bruisende Meervaart wanneer er geen voorstelling plaatsvindt. Vandaag geven we het woord aan deze afdeling. Hoe zien hun dagen er nu uit en waar zijn ze op dit moment mee bezig?

We stellen jullie graag voor aan Amy, Adriënne en Chantal. Zij zijn verantwoordelijk voor alle zakelijke events in de Meervaart, van inspirerende seminars tot vergaderingen en alles daar tussenin:

Samen vooruit kijken is waar we nu vooral mee bezig zijn

Van ons kantoor, waar het normaal gesproken een zoete inval is met collega’s van techniek, horeca en duty managers, moesten we switchen naar videobellen vanuit onze huiskamers (en soms vanuit de tuin ;)). We hebben iedere week videocontact met z’n drieën om te sparren over de laatste ontwikkelingen en om de planning voor alle events door te nemen, en houden ook contact met de andere collega's. Samen vooruit kijken is waar we nu vooral mee bezig zijn. 

We puzzelen dagelijks wat af om alle evenementen in onze planning weer een nieuwe plek te geven. Samen met de klant en onze collega’s van de afdeling Programmering zorgen we dat de puzzel goed in elkaar valt! Met als mooi resultaat dat we gelukkig voor al onze klanten een nieuwe datum voor hun evenement hebben gevonden in dit najaar of voorjaar 2021. We hebben zelfs nog wat ruimte voor de nieuwe congres aanvragen, die ook nog steeds binnenkomen. Een mooie ontwikkeling om te zien dat ook eventorganisatoren vooruit blijven kijken en plannen.

Het is heel bijzonder om nu alvast afspraken in te plannen om elkaar later ‘live’ te gaan ontmoeten met een kop koffie. 

Omdat we zowel telefonisch als per mail gewoon bereikbaar zijn, is er op dat gebied voor ons weinig veranderd. Het is het heel fijn om dagelijks nog steeds zoveel in contact met onze klanten te zijn. Dit levert mooie gesprekken op en nieuwe digitale ontmoetingen. Het is heel bijzonder om nu alvast afspraken in te plannen om elkaar later ‘live’ te gaan ontmoeten met een kop koffie. Rondleidingen geven vanuit huis is nu wat lastig, maar ook daar hebben we een oplossing voor. Zo wandelen we nu digitaal met onze klanten door ons gebouw middels een 360 tour.

Verder vullen onze dagen zich met videocalls en webinars opgezet vanuit de branche. Er zijn heel veel mooie initiatieven vanuit de eventbranche en culturele eventlocaties opgezet, zoals bijvoorbeeld; www.liveisbeautiful.nl. Innovaties op het gebied van virtual meetings, streams en platformen voor onze events zijn we aan het uitwerken met onze technische collega’s en partners. Wanneer de Meervaart weer open is, zijn deze tools een goede nieuwe aanvulling tijdens congressen. Dit is de mooie kant van deze heftige en spannende tijd, nieuwe ideeën bedenken waar we anders wellicht niet opgekomen waren. Dit geldt ook voor de initiatieven die door de Meervaart en collega’s opgezet worden. Van online jeugdlessen tot een sky-light voor de zorg en ruim 700 zoetigheden die vorige week naar verzorgingstehuis Leo Polak zijn gebracht. Heel fijn zo met elkaar de branche en maatschappij te versterken en daarnaast plannen te maken voor de toekomst. 

Zo blijven we dagelijks bezig met het allerbelangrijkste voor Meetings & Events: contact houden en kennisoverdracht. In de tussentijd zijn wij iedere werkdag gewoon bereikbaar, dus neem gerust contact met ons op over vragen m.b.t. Meetings & Events.

In de tussentijd: pas goed op elkaar en wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen!


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 21 oktober 2020

Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?

Neem deel aan 'Het Gesprek'


wo 14 oktober 2020

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen

Optredens voor max. 30 personen


di 13 oktober 2020

De 23e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen zit erop!

Redouan Ait Chitt trekt ook dit jaar weer de aandacht.


vr 09 oktober 2020

“I have a dream”:

Laten we zorgen voor verbinding, tussen oud & nieuw en jong & oud


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief