wo 15 april 2020

Lockdown: Hoe gaat het met onze Duty Managers vanuit huis?Terug naar M-Talk
Tijdens de coronamaatregelen en zolang de Meervaart haar deuren gesloten houdt, geven we iedere week het woord aan één of meerdere collega’s over hun werkzaamheden thuis. Deze week geven we het woord aan Paul Elferink, de meesten van onze bezoekers kennen hem vast wel. Hij is één van de gezichten op de vloer bij een voorstelling of congres en naast zijn gezicht is hij ook te herkennen aan een divers palet aan flitsende schoenen.

Lieve Meervaartbezoekers,

Nou, we zijn wel in een hele rare situatie geraakt, wie had dit ooit gedacht. Maar goed, ik maak er het beste van!

Qua werkzaamheden voor de Meervaart heb ik niet echt veel te doen. Aangezien je als Duty Manager veel op de werkvloer bezig bent, zijn er nu voor mij dus weinig dingen om thuis te doen. Ik kan hier wel op de gong drukken en roepen dat de voorstelling gaat beginnen, maar dat heeft niet zoveel zin.

werken in de Meervaart betekent óók veel lol met elkaar.

Ik mis het werk en mijn collega`s, want werken in de Meervaart betekent óók veel lol met elkaar. Ik werk hier al 30 jaar, dus ik heb veel vrienden gemaakt. Ik ga zelfs met collega`s op vakantie en de cafeetjes en restaurants in de binnenstad zijn ons niet onbekend. En uiteraard mis ik ook de bezoekers van de Meervaart, die vaak bij de receptie een gezellig praatje komen maken en genieten van de voorstellingen.

Sinds januari ben ik, naast mijn werkzaamheden bij de Meervaart, vrijwilliger in Artis als publieksbegeleider. Helaas is Artis natuurlijk ook gesloten, dus ook dat is weggevallen. Gelukkig ze sturen regelmatig updates b.v. dat het park nu heel mooi in bloei staat, de olifanten met het warme weer gaan zwemmen en bij de giraffen is muziek opgehangen, waar ze heel aandachtig naar luisteren. Het schijnt ook wel zo te zijn dat veel dieren het goed merken dat er geen bezoek is, daarom worden ze een beetje vermaakt. Dus dat is wel allemaal heel leuk nieuws om te ontvangen.

Ik heb beslist om in deze tijden nog maar één keer per dag naar het reguliere nieuws te kijken, want anders zink je helemaal weg in al die cijfers. Al met al komt de dag wel om. Ik rommel maar wat aan, mijn kasten zijn inmiddels opgeruimd. Ik heb de schilderspullen uit de kast gehaald (zelf ben ik dat al), maar tot op heden heb ik nog niet echt inspiratie gevonden iets op het doek te zetten. Er is heel veel troep weggegooid en ik WhatsApp en videobel met collega’s, vrienden en familie. Alleen, maar zeker niet eenzaam.

ik hoop dat we spoedig allemaal weer gezond en wel het leven gaan vieren

Beste bezoekers en collega`s, ik hoop dat we spoedig allemaal weer gezond en wel het leven gaan vieren en alle bezoekers weer gauw te zien in ons theater. Dat er maar weer mooie inspirerende voorstellingen worden gemaakt.

Wees voorzichtig!

Lieve groet,
Paul Elferink
Duty Manager


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 13 januari 2021

Laatste nieuws rondom de coronamaatregelen

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt


di 12 januari 2021

Interview: Fonds ZOZ & ZOZ Academy

We gaan de tegenstellingen in de samenleving aan met onze projecten.


wo 06 januari 2021

Jaap: “optreden in de Meervaart is altijd één groot feest”.

Een visie op Nieuw-West


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief