di 12 mei 2020

Corona in de stad

Het Amsterdam Museum ontwikkelt een digitale tentoonstelling over corona in Amsterdam en is op zoek naar jouw verhaal.

Corona in de stad
Terug naar M-Talk
Heb jij een verhaal te vertellen over de impact van het coronavirus op jezelf of je omgeving? Leg dan nu jouw bijzondere momenten en verhalen over deze periode vast en deel ze om bewaard te blijven. Zodat ze deel uit gaan maken van het verhaal van onze stad. Een verhaal dat we samen optekenen.

Het Amsterdam Museum organiseert de digitale tentoonstelling Corona in de Stad, in samenwerking met alle inwoners, bezoekers en liefhebbers van Amsterdam én met ons!

Vanaf vrijdag 15 mei bekijk, lees en luister je op www.coronaindestad.nl naar verhalen van kwetsbaarheid en troost, van eenzaamheid en solidariteit in onze stad. Zonder jouw inzending kan deze tentoonstelling niet tot stand komen. Je inzending is dus enorm waardevol voor de stad en ons collectieve geheugen, nu en in de toekomst.

Ook na 15 mei blijft jouw bijdrage van harte welkom. De uiteindelijke digitale tentoonstelling vormen uit tot een selectie van alle inzendingen. Een redactie – bestaande uit makers, partners en museummedewerkers – is verantwoordelijk voor deze selectie.

Daarnaast worden alle inzendingen toegevoegd aan de digitale collectie van het Amsterdam Museum.
Meedoen? Stuur je verhaal in via: https://www.coronaindestad.nl/inzenden/
 


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 13 januari 2021

Laatste nieuws rondom de coronamaatregelen

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt


di 12 januari 2021

Interview: Fonds ZOZ & ZOZ Academy

We gaan de tegenstellingen in de samenleving aan met onze projecten.


wo 06 januari 2021

Jaap: “optreden in de Meervaart is altijd één groot feest”.

Een visie op Nieuw-West


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief