wo 20 mei 2020

Onze deuren gaan weer op een kier!

Intieme voorstellingen in een bijzondere setting

Terug naar M-Talk
Na een noodgedwongen sluiting van tweeënhalve maand staan we zo te popelen dat we op maandag 01 juni – exact om 12:00 uur – onze deuren weer openen voor publiek.

We trappen af met een intiem concert door pianist Feico Deutekom in onze Blauwe Zaal. Aan onze Steinway vleugel speelt hij minimal music van de grote hedendaagse componisten Philip Glass, Max Richter, Nils Frahm en Ryuichi Sakamoto.

De komende weken wordt het aanbod verder uitgebreid

Vanzelfsprekend houden we ons aan het gestelde maximum van 30 personen per zaal en alle andere richtlijnen en veiligheidseisen gesteld door de overheid. Een kleine, intieme setting dus, maar tegelijkertijd een gelegenheid van grote betekenis voor ons als theater.

De komende weken wordt het aanbod verder uitgebreid en vinden er diverse optredens plaats, specifiek geselecteerd om met een klein gezelschap van te genieten. Oxville Cinema start bovendien weer met hun filmvertoningen. Neem af en toe een kijkje op onze website om op de hoogte te blijven van de nieuwe programmering. Onze nieuwsbriefabonnees ontvangen de updates automatisch per mail (onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven).

Op vrijdag 22 mei om 10:00 uur start de kaartverkoop voor de eerste voorstellingen en filmvertoningen uitsluitend via onze website.

Het belooft bijzonder te worden. We hopen dat u erbij kunt zijn en deze unieke optredens met ons wilt meemaken!

Goed om rekening mee te houden: er is slechts een klein aantal plaatsen per optreden beschikbaar. Bezoekers ontvangen enkele dagen voorafgaand een e-mail met richtlijnen waar we ons gezamenlijk aan dienen te houden.

 


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

vr 23 oktober 2020

Cinekid in de Meervaart

Het was een geslaagde herfstvakantie!


wo 21 oktober 2020

Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?

Neem deel aan 'Het Gesprek'


wo 14 oktober 2020

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen

Optredens voor max. 30 personen


di 13 oktober 2020

De 23e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen zit erop!

Redouan Ait Chitt trekt ook dit jaar weer de aandacht.


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief