di 26 mei 2020

M-Talk Live #2: Tragedy of Slaughtervaart

Live vanuit je woonkamer

Terug naar M-Talk
Tijdens M- Talk Live gaat onze artistiek coördinator en regisseur Christiaan Mooij in gesprek met aan de Meervaart verbonden makers. Tijdens deze ontmoetingen kijken we terug op eerder werk en krijgen we een glimp van wat gaat komen.

Op donderdag 28 mei blikken we samen met actrice & theatermaker Manja Topper terug op de voorstelling The Tragedy of Slaughtervaart.

In november 2018 gebeurde er iets onwaarschijnlijks: het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis ging failliet. Toneelgezelschap Dood Paard maakte toevallig in diezelfde tijd op locatie in de buurt van het Slotervaartziekenhuis de voorstelling The Tragedy of Slaughtervaart. Fantasie werd werkelijkheid.

Wat was de aanleiding van de voorstelling? Wat doe je als in het repetitieproces dat wat je verzonnen hebt werkelijkheid wordt? Welke vrijheid kan je nemen als makers? Hoe reageerde de bezoekers op de voorstelling?

Het gesprek – met fragmenten uit de voorstelling – is vanaf 20:15 uur live via onze facebookpagina en website te volgen. Naar verwachting duurt het zo’n 45 minuten. Na afloop ontvangen de kijkers een exclusieve link om de tragische verwikkelingen rond de teloorgang van het ziekenhuis te bekijken.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 24 juni 2020

Sweet like a Chocolate is een spetterend dansspektakel

Ons M-Talk redactielid Bouchra bracht een bezoek aan M-Talk Live


ma 08 juni 2020

Persbericht: nieuwe Meervaart in de Sloterplas

Het college heeft besloten om te starten met de voorbereidingen


wo 27 mei 2020

Lockdown: Maak kennis met Jeroen, de man achter de schermen

Hij doet normaal gesproken, gekleed in het zwart, zo onopvallend mogelijk zijn werk.


wo 20 mei 2020

Onze deuren gaan weer op een kier!

Intieme voorstellingen in een bijzondere setting


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief