vr 10 juli 2020

Ook zakelijke bijeenkomsten zijn weer mogelijk!Ook zakelijke bijeenkomsten zijn weer mogelijk!
Ook zakelijke bijeenkomsten zijn weer mogelijk!
Ook zakelijke bijeenkomsten zijn weer mogelijk!
Terug naar M-Talk
Begin juni mochten we onze deuren alweer voorzichtig op een kier zetten voor voorstellingen, maar vrij snel daarna mochten we gelukkig ook de eerste zakelijke bijeenkomsten weer ontvangen. Geweldig om weer te mogen doen waar wij zo van houden; gastvrij zijn en verbinden!

1,5 Meter opstellingen

Het was een flinke puzzel, met collega’s van verschillende afdelingen binnen de Meervaart, maar het is ons gelukt. Op dit moment zijn alle zalen ingericht om maximale zaalcapaciteit te bieden en daarbij alsnog rekening te houden met 1,5 meter afstand.

Ook is er naar andere mogelijkheden gezocht om deze capaciteit verder uit te breiden. Samen met Audiovisueel partner Ruad bieden we nu de mogelijkheid om online toevoeging te geven aan congressen en events door middel van livestreams naar online platforms of naar onze andere zalen. Zo kan alle kennis en informatie gedeeld worden met aanwezige en online deelnemers. Een onbeperkte capaciteit te noemen dus.

Theatervoordeel

Natuurlijk staat veiligheid en hygiëne voorop tijdens de zakelijke bijeenkomsten. Door het hele pand zijn diverse maatregelen genomen; zo zijn er handgeldispensers geplaatst en is er, geheel in Meervaart huisstijl, een overzichtelijke routing en looprichting aangebracht.

Als theater zijn wij niet anders dan gewend om onze bezoekers te placeren in de zalen. Ons ticketing-systeem kunnen we dan ook eenvoudig inzetten voor onze zakelijke klanten. Zo worden deelnemers nu geregistreerd en ontvangen zij (digitaal) een zitplaatsnummer. Een groot voordeel tijdens evenementen om het welkom en de routing soepel te laten verlopen.

Nieuwe event concepten

Samen met onze klanten denken wij momenteel na over nieuwe invulling van hun programma’s en zoeken naar mogelijkheden om hun congres of event toch doorgang te laten vinden. Zo worden deelnemers bijvoorbeeld over 2 dagdelen verspreid, programma’s ingekort, deels online uitgezonden en ontwikkelen we nieuwe cateringconcepten.  

Onze ruime foyers bieden nog steeds voldoende ruimte voor catering tijdens events. De bar is goed toegankelijk en voorzien van plexischermen voor extra veiligheid. Samen met onze partner Delight Catering hebben wij diverse nieuwe concepten ontwikkeld, waaronder een uitgebreid lunchpakket: een persoonlijke lunchbox om (op aftstand) met elkaar te kunnen nuttigen.

Kortom; overal is aan gedacht om zakelijke evenementen te kunnen houden bij de Meervaart, in een corona-proof omgeving. We kijken enorm uit naar alle zakelijke events die in het najaar weer gepland staan!

Vragen of extra info ontvangen over zakelijke events? Neem gerust contact met ons op via sales@meervaart.nl of neem hier een kijkje op onze website.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 16 juni 2021

Meervaart blij met besluit nieuwe locatie

De Gemeente kiest definitief


wo 09 juni 2021

ISH Dance Collective voegt zicht bij Meervaart

HUISGEZELSCHAP / ONZE MAKERS


di 08 juni 2021

Laatste nieuws rondom de coronamaatregelen

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt


wo 19 mei 2021

“Ondanks de tragiek blijft hij hoop houden”

In gesprek met George Tobal over de tv-adaptatie van ‘Jihad van Liefde’


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief