di 14 juli 2020

Meervaart Jong in de spotlights

'Vrouwen van Nieuw-West' te bewonderen bij tentoonstelling Amsterdam Museum

Meervaart Jong in de spotlights
Terug naar M-Talk
Op 10 juli is de tentoonstelling “Vrouwen van Nieuw-West” in het Amsterdam Museum geopend, waarbij vrouwen van Nieuw-West in de schijnwerpers zijn gezet. Vrouwen, moeders, vrijwilligers, professionals, bewoners of vertegenwoordigers. Zij die inhoud, kracht en kleur geven aan de buurt.

Het is de ideale manier om vrouwen uit de buurt te leren kennen. Zij die hier al 40 jaar wonen of werken, van koks tot danseressen, en de jeugd die hier opgroeit. Iedereen vertelt een eigen verhaal. Ook onze dansdocent van Meervaart Jong, Lynn Bartels, is met haar klassiek ballet deelnemers te bewonderen tijdens deze tentoonstelling. Wij zijn trots!

‘Vrouwen van Nieuw-West’ is een initiatief van Pakhuis de Zwijger en Amsterdam Museum. De tentoonstelling is nog tot en met 27 september te zien. Koop je tickets online op www.amsterdammuseum.nl en duik in de wereld van de Vrouwen van Nieuw-West.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 11 november 2020

Soumaya Bazi: 'Hier ligt het fundament van mijn identiteit'

Een visie op Nieuw-West


wo 04 november 2020

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt


vr 23 oktober 2020

Cinekid in de Meervaart

Het was een geslaagde herfstvakantie!


wo 21 oktober 2020

Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?

Neem deel aan 'Het Gesprek'


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief