di 14 juli 2020

Meervaart Jong in de spotlights

'Vrouwen van Nieuw-West' te bewonderen bij tentoonstelling Amsterdam Museum

Meervaart Jong in de spotlights
Terug naar M-Talk
Op 10 juli is de tentoonstelling “Vrouwen van Nieuw-West” in het Amsterdam Museum geopend, waarbij vrouwen van Nieuw-West in de schijnwerpers zijn gezet. Vrouwen, moeders, vrijwilligers, professionals, bewoners of vertegenwoordigers. Zij die inhoud, kracht en kleur geven aan de buurt.

Het is de ideale manier om vrouwen uit de buurt te leren kennen. Zij die hier al 40 jaar wonen of werken, van koks tot danseressen, en de jeugd die hier opgroeit. Iedereen vertelt een eigen verhaal. Ook onze dansdocent van Meervaart Jong, Lynn Bartels, is met haar klassiek ballet deelnemers te bewonderen tijdens deze tentoonstelling. Wij zijn trots!

‘Vrouwen van Nieuw-West’ is een initiatief van Pakhuis de Zwijger en Amsterdam Museum. De tentoonstelling is nog tot en met 27 september te zien. Koop je tickets online op www.amsterdammuseum.nl en duik in de wereld van de Vrouwen van Nieuw-West.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

do 13 augustus 2020

Stille noodkreet vanuit de evenementensector

Het is 5 voor 12


do 30 juli 2020

Geniet van live concerten tijdens zonsondergang

Een unieke samenwerking tussen het Muziekgebouw en Meervaart


wo 24 juni 2020

Sweet like a Chocolate is een spetterend dansspektakel

Ons M-Talk redactielid Bouchra bracht een bezoek aan M-Talk Live


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief