wo 14 oktober 2020

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen

Optredens voor max. 30 personen

Laatste nieuws rondom de nieuwe corona maatregelen
Terug naar M-Talk
Tijdens de persconferentie van 13 oktober werd bekend gemaakt dat Nederland in gedeeltelijke lockdown gaat om verspreiding van het virus beter tegen te gaan. Dat houdt onder andere in dat alle theaters – ook eerdere uitzonderingen als de Meervaart – niet meer dan 30 mensen per ruimte mogen ontvangen. De verscherpte maatregelen gaan vanaf vanavond in, om 22:00 uur. Het besluit heeft in elk geval gevolgen voor de optredens t/m 15 november in de Meervaart.

De voorstellingen in de Rode Zaal worden verplaatst naar een latere datum. De voorstellingen in de Blauwe zaal worden waar mogelijk gespeeld voor 30 personen.

Mocht u kaarten hebben voor voorstellingen in de komende maand, ontvangt u daar binnenkort van onze kassa bericht over. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent, aangezien wij eerst alle mogelijkheden volledig in kaart willen brengen.

In lijn met de landelijke regelgeving zullen de bars in de Meervaart ook gesloten zijn. Wij kunnen u helaas geen drankje of snack serveren.

De maatregelen hebben geen nieuwe gevolgen voor de lessen van Meervaart Studio en Meervaart Jong.

Als er verder nieuws is, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten op onze website en via andere communicatiekanalen.

Wat moet ik doen als ik kaarten heb?
Als u kaarten heeft voor een voorstelling tussen nu en 15 november, vragen wij u te wachten tot wij contact met u opnemen. Dat kan bijvoorbeeld duren tot wij een alternatieve speeldatum hebben gevonden.

Alleen als u zelf besluit niet meer naar de voorstelling te willen komen, vragen we u te mailen naar kaartverkoop@meervaart.nl. In dat geval kunt u kiezen voor een voucher met klanttegoed (3 jaar geldig / 2 volle theaterseizoenen) of geld terug.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

vr 23 oktober 2020

Cinekid in de Meervaart

Het was een geslaagde herfstvakantie!


wo 21 oktober 2020

Nieuwe Meervaart: wat vindt u belangrijk?

Neem deel aan 'Het Gesprek'


di 13 oktober 2020

De 23e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen zit erop!

Redouan Ait Chitt trekt ook dit jaar weer de aandacht.


vr 09 oktober 2020

“I have a dream”:

Laten we zorgen voor verbinding, tussen oud & nieuw en jong & oud


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief