vr 19 februari 2021

Net gereleased: Meervaart Studio Poetry bundel

Een prachtig gedichtenboek met werk van acht jonge woordkunstenaars

Net gereleased: Meervaart Studio Poetry bundel
Terug naar M-Talk
Het afgelopen jaar werkten acht jonge Amsterdamse woordkunstenaars, onder leiding van dichter Smita James, toe naar de allereerste Meervaart Studio Poetry Lab dichtbundel. Gisteravond werd de bundel voor het eerst getoond tijdens de feestelijke online releaseparty.

In de bundel maak je kennis met het werk van ABBS, Joshua, Soumaya, Rivaldo Rose, Esther, Ayesha Jolie, Nadine en Sarah-Lee. Hun teksten nemen je mee in hun belevingswereld, visies, meningen, gedachten en ideeën.

Vanaf vandaag is de bundel te koop via deze link, voor slechts
€ 8,60 inclusief verzendkosten. 

Meervaart Studio Poetry Lab
Als deelnemer aan het platform Meervaart Studio Poetry Lab, leer je dat schrijven het instrument is om poëzie te ontdekken en te creëren. Tijdens het traject wordt de dichter in jezelf uitgedaagd. Het Poetry Lab is bedoeld voor alle Amsterdamse schrijvers tussen de 15 en 24 jaar, die nieuwsgierig zijn naar het verhaal achter hun craft en manieren om deze te versterken.

Meewerken aan de volgende bundel? Meld je dan hier aan. 

Meervaart Studio
De Meervaart is een allround theater en het hart van cultureel Amsterdam Nieuw-West. Naast vrijetijdsbesteding biedt het onder meer een podium en een broedplaats voor jong talent onder de noemer Talentontwikkeling en Educatie, waar Meervaart Studio onder valt. Bij Meervaart Studio kunnen jongeren tussen de 15 en 25 jaar meedoen aan leertrajecten op het gebied van muziek, dans, theater, taal, film & fotografie. Dit doen zij in de vorm van workshops en langdurige trajecten, onder begeleiding van docenten die uitvoerend kunstenaars zijn en echte rolmodellen voor de nieuwe generatie. Meervaart Studio biedt jong talent op deze manier de kans om in contact te komen met gelijkgestemden en tegelijkertijd een portfolio en netwerk op te bouwen. Het is een plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren. www.meervaart.nl/studio


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 06 oktober 2021

Meervaart is er ook voor bezoekers met dementie

We maken het voor mensen met dementie mogelijk te genieten van theater, cultuur en workshops.


di 28 september 2021

Geef jong talent een duwtje in de rug

Het is nu mogelijk om jong talent te steunen


ma 20 september 2021

De Meervaart: het culturele knooppunt

‘’Als een tram binnen het Amsterdamse culturele leven’’


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief