do 22 april 2021

Theater. Mooier dan ooit.

Wij tellen af tot we weer open mogen!

Theater. Mooier dan ooit.
Terug naar M-Talk
Gisteravond heeft Albert Verlinde het startsein gegeven voor de grootste cultuur- en entertainmentcampagne die Nederland ooit heeft gekend!

Met het unieke project ‘Mooier dan ooit’ willen we met makers, mensen voor en achter de schermen en publiek op een bijzondere manier aftellen naar het moment dat alle theaters, poppodia, musea, festivals, opleidingen, etc weer open mogen. Dit doen we met maar liefst 750 andere organisaties.

Optredens, concerten, voorstellingen... Ze waren natuurlijk allemaal al mooi, maar met deze aftrap en het figuurlijk uitrollen van de rode loper na maanden van binnen zitten, kijken we meer dan ooit uit naar een nieuw seizoen. Een seizoen vol Theater. Mooier dan ooit, Cabaret. Grappiger dan ooit en nog veel meer. Fantastischer dan ooit! 

Na een lange tijd waarin er weinig tot niets kon, gaat binnenkort het licht weer aan. We mogen weer! Wij tellen af, doe je mee? 
We hebben veel voor jullie in petto.

Blijf via onze socials en nieuwsbrief op de hoogte van alle updates en volg vooral ook de hastag #mooierdanooit op Facebook en/of Instagram .

Deze campagne is in samenwerking met diverse fondsen, waaronder het Prins Bernhard Cultuurfonds, en heel veel makers tot stand gekomen.
Zie voor meer informatie: Mooier-dan-ooit.nl 

 


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

ma 20 september 2021

De Meervaart: het culturele knooppunt

‘’Als een tram binnen het Amsterdamse culturele leven’’


di 27 juli 2021

Ook dit jaar was de Zomerweek van Meervaart Jong een succes!

Van sport, spel en muziekles tot dansles en spelen in een natuurspeeltuin, niets is te gek!


vr 23 juli 2021

De nieuwe Meervaart:

Meer dan een "iconische reiger".


vr 02 juli 2021

We kijken met een vrolijke blik naar het nieuwe seizoen:

Een aanbod om naar uit te zien!


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief