za 25 september 2021

Meervaart Studio released 2e Poetry Lab dichtbundel

Nu te koop

Terug naar M-Talk
Het afgelopen half jaar werkten 15 jonge Amsterdamse woordkunstenaars, onder leiding van dichter Smita James, toe naar de tweede Meervaart Studio Poetry Lab dichtbundel.

Het Poetry Lab is een experimenteel schrijfprogramma voor Amsterdamse jongeren. Jonge woordkunstenaars werken onder leiding van woordkunstenaar Smita James toe naar een bundel. Meld je nu aan voor Poetry Lab #3, de kick-off is 14 oktober (aanmelden)

Bundel #2 is vanaf nu te koop. 15 jonge woordkunstenaars - Elisa, Lorna, Soefyan, Sadaf, Anne, Shanti, Sascha, Liz, Demi Joy, Zilva, Hasna, Ford, Tjerry, Nina en Joshua – werkten het afgelopen half jaar onder leiding van dichter Smita James toe naar deze gezamenlijke dichtbundel. Maar ook bundel #1 is natuurljk ook nog steeds te verkrijgen.

Bundel #2 te koop vanaf 27 september, via deze link, voor slechts € 5,00 exclusief verzendkosten (3,60 euro verzendkosten). De bundel is ook te koop bij de kassa van de Meervaart, dan betaal je geen verzendkosten. NB: wil je meer bundels op 1 adres laten bezorgen, stuur dan even een mail naar studio@meervaart.nl en dan berekenen we de verzendkosten voor je.

Lees HIER meer over het Poetry Lab!

Mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam
De corona pandemie heeft een enorme impact op jongeren en daarom heeft de Gemeente Amsterdam geld vrij gemaakt om deze doelgroep te supporten, door middel van activiteiten op het gebied van sport en kunst. Vanuit dit initiatief is project 1624 ontstaan, een samenwerking tu tussen de Amsterdamse instellingen: DEGASTEN, Poldertheater, Untold en Meervaart. Deze vier instellingen hebben de afgelopen tijd gezamenlijk een creatief programma ontwikkeld, speciaal voor Amsterdamse jongeren in de leeftijd 16-24 jaar.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 17 augustus 2022

Charlie and the Chocolate Factory!

Volg hier het proces van deze bijzondere musical


di 02 augustus 2022

Meervaart x NTF

Spraakmakende voorstellingen tijdens het Nederlands Theater Festival


ma 11 juli 2022

Recensie over de voorstelling 'Brieven van Mia'

Door onze Theatereporters Destiny en Safiya


di 07 juni 2022

Recensie over de voorstelling 'Kirikou en Karaba de toverheks'

Door onze Theaterreporter Yara


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief