wo 26 januari 2022

Er wordt weer gespeeld!

LET OP: DOOR DE SLUITING OM 22:00 UUR KUNNEN AANVANGSTIJDEN WIJZIGEN

Er wordt weer gespeeld!
Terug naar M-Talk
Laatste update: 26 januari

Lief publiek, 

Welkom terug! Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 25 januari mogen wij onze deuren vanaf woensdag 26 januari weer openen voor publieksactiviteiten. Kom genieten van inspirerend theater, energieke of juist subtiele concerten, troostrijke dansvoorstellingen en de leukste en grappigste cabaret- en familievoorstellingen.

LET OP: DOOR DE SLUITING OM 22:00 UUR KUNNEN AANVANGSTIJDEN WIJZIGEN.

Als u al kaarten heeft, ontvangt u een e-mail als de starttijd van een voorstelling is gewijzigd. Bij het bestellen van nieuwe kaarten is het belangrijk om goed te kijken naar hoe laat de voorstelling begint. De standaardtijden kunnen namelijk afwijken.

De overheid heeft voor de periode van 26 januari t/m 9 maart een aantal beperkende maatregelen voor theaters opgesteld. Dit betekent dat wij onze deuren om 22:00 uur sluiten en de zalen voor maximaal 1/3 vullen. Daarnaast vragen wij iedereen vanaf 13 jaar het coronatoegangsbewijs te tonen en tijdens het verplaatsen een mondkapje te dragen. Een andere maatregel is het registeren van elke bezoeker en een gezondheidscheck aan de deur.

Naast bovengenoemde maatregelen gelden de basisregels, zoals de 1,5 meter afstand, regelmatig handen wassen, thuisblijven bij klachten, etc.

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo veilig mogelijk te maken. 

De sluitingstijd van 22:00 uur en de beperkte zaalcapaciteit hebben mogelijk invloed op de voorstellingen die de komende zes weken gepland staan. Ondanks de beperkingen kijken wij naar wat er wel mogelijk is. Heeft u kaarten voor deze periode? Houd uw mailbox goed in de gaten voor updates.

Als er verder nieuws is over de periode na het weegmoment van 16 februari of 9 maart, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten via onze website en andere communicatiekanalen.

Ook zin om weer mooie voorstellingen te zien? Bekijk ons programma hier.


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 17 augustus 2022

Charlie and the Chocolate Factory!

Volg hier het proces van deze bijzondere musical


di 02 augustus 2022

Meervaart x NTF

Spraakmakende voorstellingen tijdens het Nederlands Theater Festival


ma 11 juli 2022

Recensie over de voorstelling 'Brieven van Mia'

Door onze Theatereporters Destiny en Safiya


di 07 juni 2022

Recensie over de voorstelling 'Kirikou en Karaba de toverheks'

Door onze Theaterreporter Yara


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief