vr 25 maart 2022

Recensie over de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'

Door onze Theaterreporter Yara

Recensie over de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'
Terug naar M-Talk
Onze reporters schrijven na iedere voorstelling een recensie en de voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte. Lees hier wat Yara vond van 'Dolfje Weerwolfje' van REP Producties.

Yara

(leeftijd: 9 jaar)

Er was een jongen die in de avond veranderde in een weerwolf en zijn broertje Timmie zag het. En hij schrok van de weerwolf maar vond het wel stoer. Zijn ouders wisten van niks. Toen hoorde de buurvrouw geluid en ze ging kijken. Opeens zag ze een weerwolf en ze schrok en gilde en viel flauw. Ze ging de inspecteur van het centrum bellen. En die ging onderzoek doen naar de weerwolf.


De weerwolf zag drie kippen. Hij had zin om er één op te eten. En toen, hap, had hij het mooiste kippetje opgegeten. En de volgende morgen zag de buurvrouw dat één van haar kippen was opgegeten en ze schrok. En er kwam een nieuwe kip bij. En toen ging de buurvrouw een val zetten voor de weerwolf. Bam in de val stapte de weerwolf.

Ik vond het super super leuk. Het was erg spannend en grappig. Ik moest vaak lachen. En er werd veel gezongen in de show.

Lees recensieSluiten


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

di 10 mei 2022

Recensies over de voorstelling 'Ik ben er even niet'

Door onze Theatereporters Lena, Tobias, Lynn-Morgan en Makeyla


di 10 mei 2022

Recensies over de voorstelling 'Ik ben er even niet'

Door onze Theatereporters Tobias


di 10 mei 2022

Recensie Looking for Habibi door Dood Paard

Zijn we niet allemaal opzoek naar een habibi?


do 07 april 2022

Ivo van Hove & Yassine Boussaid over Lieve Stad,

'We willen met Lijn 1 de stad in de volle breedte tonen: van de mooie kleuren tot de verschrikkelijke geuren.'


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief