di 01 november 2022

Recensies geschreven over de voorstelling 'Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht'

Door onze Theater-reporters Sofia & Nena

Recensies geschreven over de voorstelling 'Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht'
Terug naar M-Talk
Onze reporters schrijven na iedere voorstelling een recensie en de voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte. Lees hier wat Sofia en Nena vond van 'Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht'

Nena

(leeftijd: 9 jaar)

Van tevoren dacht ik dat de voorstelling een beetje raar zou zijn. Ik vond de naam van de voorstelling een beetje raar en de foto’s die ik van de voorstelling zag ook. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Uiteindelijk vond ik het wel grappig. Ik geef de voorstelling 4 sterren.

De voorstelling gaat over Fos die een denkbeeldige vriend heeft. Deze vriend heet Bob. Fos zegt dat Bob de wereld heeft bedacht. In de voorstelling zijn twee toneelspelers. Fos en het buurmeisje. De denkbeeldige vriend Bob is denkbeeldig en krijgt het publiek niet te zien. De denkbeeldige vriend komt wel op een gegeven moment aan de telefoon. Dan hoor je zijn stem. Als het buurmeisje erbij is, spreekt de denkbeeldige vriend niet. Dat gebeurt alleen als Fos alleen is.

Ik vond Fos de beste toneelspeler. Hij kon serieus zijn, maar ook heel grappig. Dan moest ik hardop lachen. De voorstelling was ineens afgelopen. Ik wilde eigenlijk nog weten of de denkbeeldige vriend wel of niet bestond. Dat bleef een raadsel.

De theaterzaal was erg leeg. Daarom mochten sommige mensen naar voren komen. Ik zat al vooraan en ben op mijn stoel blijven zitten. De voorstelling is 8+. De voorstelling is niet eng voor jonge kinderen, maar ik denk dat jonge kinderen niet alle moeilijke woorden snappen. In de zaal zaten volgens mij wel jongere kinderen.

Lees recensieSluiten

Sofia

(leeftijd: 9 jaar)

Het gaat over Vos, Bibi en Bob.
Ik vond de voorstelling leuk alleen soms iets te veel gepraat. En waren 2 personages. Er waren spannende stukjes en lieve. Het was makkelijk om te volgen. Ik denk dat mijn vrienden het ook leuk zouden vinden

Lees recensieSluiten


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 30 november 2022

Recensies geschreven over de voorstelling 'Juffenballet'

Door onze Theater-reporters Safiya, Makeyla, Sofia en Yara.


di 29 november 2022

ZÉRO Mime & Performance Festival

Festivalprogrammering donderdag 15 december


di 29 november 2022

ZÉRO Mime & Performance Festival

Festivalprogrammering vrijdag 16 december


vr 11 november 2022

In gesprek met... Marlyn Coetsier

Eén van de spelers van ‘Aan de Andere Kant’


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief