di 27 december 2022

Recensie geschreven over de voorstelling 'Het Lijflied'

Door onze Theater-reporter Safiya

Recensie geschreven over de voorstelling 'Het Lijflied'
Terug naar M-Talk
Onze reporters schrijven na iedere voorstelling een recensie en de voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte. Lees hier wat Safiya vond van 'Het Lijflied' van Opera Zuid.

Safiya

(leeftijd: 8 jaar)

Op zondag 11 december ben ik naar het lijflied geweest en ik moet zeggen dat de voorstelling leuker was dan ik had verwacht. Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten, omdat ik opera-zang niet heel erg mooi vind. Ik moet eerlijk zeggen dat dit nog steeds het geval is, maar ik vond het tof om te zien wat er allemaal in je lichaam gebeurd. Vooral als je misselijk bent, of niet lekker of juist verliefd.

De voorstelling gaat over een meisje 'Ina' die een reis maakt in haar lichaam, omdat ze graag wil weten wat er in haar lichaam gebeurd. Gedurende deze reis komt ze verschillende soorten cellen en organen tegen die haar vergezellen. Op een gegeven moment krijgt Ina last van haar buik, omdat ze moet poepen. Dit gebeurd ook en de poep-personage trouwt met Pipi. Dat was ontzettend hilarisch om te zien. Na het taart eten op de bruiloft keert Ina weer terug en dit is tevens het einde.

Lees recensieSluiten


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

do 19 januari 2023

Het Nationaal Theaterweekend

Bekijk het volledige programma


ma 09 januari 2023

Recensie geschreven over de voorstelling 'Een leuk avondje uit'

Door onze Theater-reporter Tobias


vr 30 december 2022

Vrolijk aan de haal met een muzikaal genie

Pieter Kramer en Don Duyns over hun ‘Wolfgang, het wonderjong’


di 27 december 2022

Recensie geschreven over 'Knock-Out' door Jakop Ahlbom Company

Door onze Theater-reporter Lynn-Morgan


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief