ma 09 januari 2023

Recensie geschreven over de voorstelling 'Een leuk avondje uit'

Door onze Theater-reporter Tobias

Recensie geschreven over de voorstelling 'Een leuk avondje uit'
Terug naar M-Talk
Onze reporters schrijven na iedere voorstelling een recensie en de voorstelling wordt beoordeeld met een aantal sterren. Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte. Lees hier wat Tobias vond van 'Een leuk avondje uit' van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel.

Tobias

(leeftijd: 11 jaar)

Toen het doek openging en de voorstelling begon, bleven de lichten in de zaal allemaal aan, dat vond ik wel gek. De lichten bleven bijna de hele tijd aan in de zaal, dat had ik nog niet eerder gezien. Pas helemaal aan het einde gingen de zaallichten uit.

Op het toneel waren drie medewerkers van het theater die met elkaar praatten dwars door het optreden van een dansgroep heen. En dat bleef zo tijdens de hele voorstelling. De dansgroep zong steeds heel zachtjes en danste op verschillende soorten muziek. Ik lette niet zo op de gesprekken van de drie medewerkers, want waar ze over praatten vond ik niet zo interessant.

Er kwamen halverwege de voorstelling ook nog drie mensen het podium op gelopen. Het bleken emoties te zijn, angst, intens verdriet en schaamte. Ik begreep niet zo goed wat ze kwamen doen. Ik vond het jammer dat het optreden van de dansgroep zo zachtjes was. Ik vond die dansgroep juist mooi om naar te kijken en te luisteren. Ze droegen hele mooie kleding met veel glitters en goud en ze kleedden zich ook een paar keer om. Het liedje Edelweiss zongen ze ook, dat was echt heel mooi.

Ik geef de voorstelling 2 sterren. De dansgroep vond ik heel mooi, maar ik vond het jammer dat er vooral gepraat werd en er verder weinig gebeurde.

Lees recensieSluiten


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

do 19 januari 2023

Het Nationaal Theaterweekend

Bekijk het volledige programma


vr 30 december 2022

Vrolijk aan de haal met een muzikaal genie

Pieter Kramer en Don Duyns over hun ‘Wolfgang, het wonderjong’


di 27 december 2022

Recensie geschreven over 'Knock-Out' door Jakop Ahlbom Company

Door onze Theater-reporter Lynn-Morgan


di 27 december 2022

Recensie geschreven over de voorstelling 'Het Lijflied'

Door onze Theater-reporter Safiya


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief