do 02 augustus 2018

Wall of Names door Shon Price

Update blauwe zaal

Terug naar M-Talk
De afgelopen 6 weken is er keihard gewerkt in de Meervaart aan de verbouwing van de Blauwe Zaal. Met nog 5 weken te gaan kunnen we u vertellen dat we op schema zitten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de vloer en de wandbekleding. Vanaf volgende week beginnen we alweer aan de opbouw van de zaal.

Een deel van de kosten van de verbouwing hebben we kunnen bekostigen door middel van crowdfunding en adoptie van de stoelen. Als tegenprestatie van deze donaties worden alle namen van onze donateurs op een Wall of Names in de vernieuwde Blauwe Zaal vereeuwigd. Speciaal hiervoor hebben we de Amsterdamse kunstenaar Shon Price gevraagd om dit kunstwerk voor ons te maken.
Shon Price is ambachtelijke graficus, hij gebruikt traditionele technieken wat betekent dat hij voornamelijk met de hand werkt. Het is zijn droom om mensen ambacht te laten herkennen en waarderen. En is op een missie om ziel, kwaliteit en liefde visueel terug te brengen in onze wereld. Hij wil ambachtelijke letterstijl-werken maken, die mensen laat genieten als ze ernaar kijken en hun dagelijkse schema even doet vergeten. Toen wij dit hoorden wisten we gelijk dat het een goede match zou zijn. Shon is op dit moment druk bezig met de eerste schetsen voor onze Wall of Names en eind augustus gaat hij aan de slag in onze vernieuwde zaal.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar het werk van Shon Price neem dan snel een kijkje op zijn website en kom vooral ook vanaf 07 september het kunstwerk bekijken in De Meervaart.

Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

do 30 juli 2020

Geniet van live concerten tijdens zonsondergang

Een unieke samenwerking tussen het Muziekgebouw en Meervaart


di 14 juli 2020

Meervaart Jong in de spotlights

'Vrouwen van Nieuw-West' te bewonderen bij tentoonstelling Amsterdam Museum


wo 24 juni 2020

Sweet like a Chocolate is een spetterend dansspektakel

Ons M-Talk redactielid Bouchra bracht een bezoek aan M-Talk Live


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief