do 02 augustus 2018

Wall of Names door Shon Price

Update blauwe zaal

Terug naar M-Talk
De afgelopen 6 weken is er keihard gewerkt in de Meervaart aan de verbouwing van de Blauwe Zaal. Met nog 5 weken te gaan kunnen we u vertellen dat we op schema zitten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de vloer en de wandbekleding. Vanaf volgende week beginnen we alweer aan de opbouw van de zaal.

Een deel van de kosten van de verbouwing hebben we kunnen bekostigen door middel van crowdfunding en adoptie van de stoelen. Als tegenprestatie van deze donaties worden alle namen van onze donateurs op een Wall of Names in de vernieuwde Blauwe Zaal vereeuwigd. Speciaal hiervoor hebben we de Amsterdamse kunstenaar Shon Price gevraagd om dit kunstwerk voor ons te maken.
Shon Price is ambachtelijke graficus, hij gebruikt traditionele technieken wat betekent dat hij voornamelijk met de hand werkt. Het is zijn droom om mensen ambacht te laten herkennen en waarderen. En is op een missie om ziel, kwaliteit en liefde visueel terug te brengen in onze wereld. Hij wil ambachtelijke letterstijl-werken maken, die mensen laat genieten als ze ernaar kijken en hun dagelijkse schema even doet vergeten. Toen wij dit hoorden wisten we gelijk dat het een goede match zou zijn. Shon is op dit moment druk bezig met de eerste schetsen voor onze Wall of Names en eind augustus gaat hij aan de slag in onze vernieuwde zaal.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar het werk van Shon Price neem dan snel een kijkje op zijn website en kom vooral ook vanaf 07 september het kunstwerk bekijken in De Meervaart.

Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

vr 25 oktober 2019

Meervaart is op zoek naar redactieleden

Schrijvers, vloggers, fotografen, presentatoren en meer!


vr 25 oktober 2019

Ook dit seizoen schrijven onze theaterreporters weer recensies!

Zij zijn hierbij extra alert op o.a. sfeer, decor, kostuums, muziek en lachgehalte.


do 24 oktober 2019

Meervaart Jong groeit met je mee

Een interview met oud-leerling én nu werknemer


wo 23 oktober 2019

Meervaart Studio Film Lab werkt samen met de Nederlandse Filmacademie

Een een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdam filmtalent.


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief