ma 06 mei 2019

Onze programmeur tipt..

Lees mee en laat je verrassen

Terug naar M-Talk
Onze programmeurs zijn het hele jaar door, achter de schermen, druk bezig met het samenstellen van ons theateraanbod. Zij kennen ons aanbod dan ook als geen ander.

Daarom de vraag aan hen: welke drie voorstellingen móét je nou echt zien en waarom? Lees mee, laat je verrassen, kom uit je comfortzone en ontdek.

Dit keer het woord aan Wendy Draaijer, coördinator programmering en o.a. programmeur van de genres cabaret, show en familievoorstellingen. Ze blikt vast vooruit op de voorstellingen van seizoen 2019-20.

De eerste drie voorstellingen waar ik direct aan moet denken zijn die van Micha Wertheim, Sanne Wallis de Vries en Stefano Keizers.

Ik was overdonderd door de vorige programma’s van Micha Wertheim en ook nu heeft hij weer een prachtig programma gemaakt. Wat mij betreft een mooi pleidooi voor onbevangenheid en ook heel geschikt voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met Micha. En als je de voorstelling al hebt gezien,  denk ik dat als je volgend seizoen nog een keer gaat kijken, je weer veel nieuwe dingen ontdekt.

Het liefst wil ik ook nog een jeugdtheaterfeest tippen, maar daar mag ik eigenlijk nog niet over praten.
In haar vorige voorstelling GUT werd Sanne Wallis de Vries begeleidt door de muzikanten Wouter Planteijdt en Martijn Bosman. Dat was muzikaal genieten en de voorstelling kwam op mij over als een swingende jazzvoorstelling, maar dan in cabaretvorm. Ik word er enorm blij van om naar iemand te kijken die het hele pakket heeft. Sanne is grappig, muzikaal, slim, uniek en gewoon steengoed. Ik ben dan ook erg benieuwd naar haar nieuwe voorstelling. 

Het debuut van Stefano Keizers was een enorm statement: zoveel lef om met weer iets nieuws te kunnen komen. Ik ben enorm benieuwd naar wat hij in zijn volgende voorstelling gaat doen. Als 13-jarige deed Gover Meit (zijn echte naam) met een vriendje, Sam de Jong, mee met bijna alle categorieën van Kunstbende Amsterdam (red: wedstrijd voor jong creatief talent), toen ook in de Meervaart. Ze kwamen toen in meerdere categorieën als winnaar uit de bus en hielden dat nog jaren vol. Je zou dus kunnen zeggen dat de basis van zijn artistieke carrière in de Meervaart is gelegd, haha.

Het liefst wil ik ook nog een jeugdtheaterfeest tippen, maar daar mag ik eigenlijk nog niet over praten. Deze voorstelling staat in het Theaterweekend in januari 2020 geprogrammeerd, maar de programmering hiervan wordt pas in november bekend gemaakt. Dus, wordt vervolgd...

 


Terug naar M-Talk

Meer M-Talk

wo 20 mei 2020

Onze deuren gaan weer op een kier!

Intieme voorstellingen in een bijzondere setting


di 19 mei 2020

Van filmhuis naar films thuis:

De gezichten achter Oxville Cinema aan het woord


di 19 mei 2020

Lockdown: Het zijn de kleine dingen die ik het meeste mis.

Maak kennis met Patricia, onze Horeca Supervisor


do 14 mei 2020

Lockdown: “Ik ga gewoon door met wat ik het liefste doe”.

Maak kennis met Robbie, onze kok met de lekkerste recepten.


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief