Onze makers

George & Eran

George & Eran

George & Eran Producties is een het nieuwe theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. De makers achter o.a. de “George & Eran lossen Wereldvrede op!” trilogie maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Lees verder
ICK Amsterdam

ICK Amsterdam

ICK (Internationaal Choreografisch Kunstencentrum), onder leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een spraakmakend dansgezelschap dat internationale dansvoorstellingen produceert, samenwerkingen aangaat met gastkunstenaars en tal van research –en educatieve projecten initieert.

Lees verder
Pieter Tiddens

Pieter Tiddens

Pieter Tiddens is theatermaker in hart en nieren. Hij speelt en regisseert. Pieter komt vaak over de vloer in de Meervaart. Merendeel van zijn producties betreft familievoorstellingen. Voorstellingen die op verschillende niveaus beleefd worden.

Lees verder
Floris van Delft

Floris van Delft

Floris van Delft is sinds 2017 huisgezelschap van de Meervaart. Floris voltooide in 2004 de regieopleiding aan de Theaterschool in Amsterdam. Sindsdien regisseerde hij bij het Noord Nederlands Toneel, PeerGrouP, Festival en Huis a/d Werf en werkte hij met diverse cabaretiers (o.a. Roué Verveer).

Lees verder
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief