Onze makers

Jakop Ahlbom Company

Jakop Ahlbom Company

De voorstellingen hebben een unieke en uitgesproken eigen stijl. Ahlbom gebruikt een mix van mime, dans, slapstick, livemuziek, special effects en vervreemdende elementen. Hij gebruikt filmische effecten en vaak livemuziek om zo poëtische en betoverende werelden te scheppen. Het gezelschap is gevestigd in Amsterdam en is een van de huisgezelschappen van de Meervaart. De voorstellingen worden over de hele wereld gespeeld.

‘Wij geloven in de kracht van verbeelding. In onze fantasie kan immers altijd alles, zijn er geen beperkingen, geen barrières. In de werelden die wij verbeelden kan je verder kijken dan je ooit deed, gelden geen dogma’s of vooroordelen. Ons denken wordt erdoor opengezet, onze zintuigen komen tot leven, onze dromen worden werkelijkheid. We erkennen wie we zijn, wat mensen zijn, in alles wat ons beweegt. Daarom maken we onze voorstellingen.’ Jakop Ahlbom Company

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief