Onze makers

Pieter Tiddens

Pieter Tiddens
Pieter Tiddens is theatermaker in hart en nieren. Hij speelt en regisseert. Pieter komt vaak over de vloer in de Meervaart. Merendeel van zijn producties betreft familievoorstellingen. Voorstellingen die op verschillende niveaus beleefd worden.

 

Stichting Eigen Werk

Eigen Werk is de naam van de stichting die deze familievoorstellingen produceert. Voorstellingen van makende spelers. Uitvoerende kunstenaars die zich met alle onderdelen van theater maken bezig houden. Van postzegels plakken tot ballet dansen; van theater tent bouwen tot hartstochtelijk zingen en alles wat daar tussen in ligt.

Marlies Helder staat aan de basis van meerdere voorstellingen van Pieter. Zij hoort sinds april 2015 tot de artistieke kern van Eigen Werk. Zij en Pieter Tiddens werken weer samen zoals zij dat vroeger al deden in muziektheater gezelschap De Dutchies, straattheatergroep Funny Cake en als presentatoren en programma makers bij VPRO’s Villa Achterwerk. Marlies Helder en Pieter Tiddens hebben hun opleiding gehad aan de kleinkunst-akademie. Sindsdien maken zij muziek- en jeugdtheater en zijn altijd op zoek naar … Ja naar wat eigenlijk. Naar dingen die zij zelf nog niet gezien hebben in het theater.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief