Onze makers

WAT WE DOEN

WAT WE DOEN
WAT WE DOEN is sinds 2017 huisgezelschap van de Meervaart. Artistiek leider Floris van Delft voltooide in 2004 de regieopleiding aan de Theaterschool in Amsterdam. Sindsdien regisseerde hij bij het Noord Nederlands Toneel, PeerGrouP, Festival en Huis a/d Werf en werkte hij met diverse cabaretiers (o.a. Roué Verveer). Floris’ regie Schijn (een solo van Fahd Larhzaoui) was geselecteerd voor het Theaterfestival 2014 en zijn regie DAD (een solo van Nasrdin Dchar) voor het Theaterfestival van 2017.

In 2016 won Floris de Erik Vos Prijs 2016 voor zijn makerschap. In 2017 won zijn productie Sell Me Your Secret een Zilveren Krekel in de categorie meest indrukwekkende jeugdproductie en de Nationale Mediawijsheid Award. In seizoen 2018/2019 maakt Floris de voorstelling De jokkebrokker bij Maas. Met zijn eigen organisatie WAT WE DOEN maakt Floris projecttheater, waarbij hij altijd vertrekt vanuit een actueel maatschappelijk dilemma.

WAT WE DOEN is simpel uit te leggen. Zij maken uitdagende projecten om het met mensen te hebben over de wereld om ons heen. Vaak doen zij dat met theater, maar ook met podcasts, stand up comedy en lezingen. Ze zoeken de vormen die passen bij onze onderwerpen én het publiek.

Een WAT WE DOEN theaterproject begint altijd bij een actueel maatschappelijk dilemma, dat zij samen met een publiek verder uit willen diepen. De onderwerpen zijn divers zoals rechtspraak, vluchtelingen, privacy, fake news en alternative facts. De uiteindelijke voorstellingen zijn uniek door de combinatie van grondig onderzoek en hoogwaardig, meeslepend theater; de maakprocessen door de openheid.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief