Talentontwikkeling

Naast voorstellingen programmeert de Meervaart ook talentontwikkelingsactiviteiten voor kinderen en jongeren. Jaarlijks weten op die manier 7.000 kinderen en jongeren de weg te vinden naar de Meervaart. Voor een eerste kennismaking of jarenlange kunstbeoefening.

Meervaart Jong is dé plek voor alle kinderen in Amsterdam West van 2 tot en met 16 jaar die in hun vrije tijd willen acteren, dansen, zingen, dj’en, freerunnen of schilderen. Het is de plek waar je leert samenwerken, vrienden maakt en talenten bij jezelf ontdekt.

Meervaart Studio is dé plek waar Amsterdamse jongeren van 14 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen, gelegen aan de achterzijde van de Meervaart. Meervaart Studio biedt coaching aan op het gebied van muziek, dans, theater & media en organiseert diverse events en wedstrijden. Kunstbende Noord-Holland, het streetstyle dans event Break A Leg en het tweemaandelijkse Meervaart Studio Comedy Café zijn hier succesvolle voorbeelden van.

Ook scholen kunnen bij ons terecht voor voorstellingsbezoek en workshops. Met al deze activiteiten geeft de Meervaart jaarlijks kinderen en jongeren uit Amsterdam de kans om hun creatieve talent te ontdekken en te verdiepen.

Ons verhaal
Samen verhalen creëren is wat we dagelijks doen! Om jullie een nog beter beeld te geven van ons talent, zijn we in gesprek gegaan met 4 van onze deelnemers.


Lees hier het hele verhaal van Sarah
Lees
hier het hele verhaal van Rauf
Lees hier het hele verhaal van Elisa
Lees hier het hele verhaal van Hessel Du Mark

Studio: 4West

Meervaart Jong

www.meervaart.nl/jong
Studio: Studio West

Meervaart Studio

www.meervaart.nl/studio
Studio: Kunstbende

Kunstbende

www.kunstbende.nl
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief