Data en kaarten

Lebbis

De Ervaring: Bovengrens II

Cabaret
  • za 16 mei 20:15 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

Lebbis: “42. Dat is, volgens ‘The Hitchhiker's Guide to the Galaxy’, het antwoord op de zin van het leven. Volgens mij is het 'iets meemaken'. Dat er iets gebeurt. En dan maar kijken hoe je erop reageert. En het toppunt van iets meemaken is 'een ervaring'. Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. Eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal dat je leest.

Ervaringen zijn scheerlijnen van je geest. Mooi gezegd he! Net als bij een De Waard-tent: hoe meer scheerlijnen hoe strakker hij staat en hoe steviger hoe mooier. Nou, dat doet een ervaring. 

In 'De Bovengrens deel 1' heb ik gekeken waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Meer. En het brengt ons weinig.  

In 'De Ervaring' ga ik kijken hoe we weer iets kunnen ervaren. Hoe we de scheerlijnen weer op spanning brengen. 

Nou, als je dit allemaal gelooft ga je een topavond tegemoet! Tot snel!"
 


 

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 22.00
2e rang 17.00
3e rang 12.00
MTK 10% korting 19.80

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat... Lebbis levert op overtuigende wijze kritiek op de menselijke domheid.”
NRC Handelsblad
  “Lebbis is het stemmetje in je hoofd: 'Eigenlijk kan dit niet'”
Het Parool
  “Lebbis is in vorm en weet zijn bekende, knalgroene boodschap haarscherp en humoristisch te verwoorden.”
de Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief