Data en kaarten

Vrijheidsmaaltijd 2020

Meervaart Studio viert de vrijheid

Special
  • di 05 mei 12:00 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

Ook dit jaar speelt het spelelement een grote rol tijdens de brunch. Een spel brengt een familie immers erg goed samen. Verwacht chaotische gezelligheid, waarbij we uiteraard ook ruimte zullen maken voor verhalen over vrijheid, familie, tradities en wat dit voor een ieder betekent.

Aansluiten bij deze brunch is gratis en toegankelijk voor jong en oud. Vooraf aanmelden is noodzakelijk aangezien er maar plek is voor 50 personen. Aanmelden kan vanaf 1 maart.

Waarom de Vrijheidsmaaltijd?
Op 5 mei vieren we dat we in 1945 bevrijd zijn. Het is de verjaardag van een ideaal: dat van verbinding. Nooit weer Duitser, Jood, Amerikaan of Rus, maar allemaal mens. Ons Amsterdam, de open, tolerante, vrije stad die we nu hebben, is gevormd door een rijke geschiedenis van opstaan tegen onderdrukking en onrecht, en voor vrijheid en gelijkheid. Die vrijheid moet continu bevraagd worden. Door met elkaar in gesprek te gaan, door wanneer nodig vrijheid op te eisen en vooral door verschillen te vieren. Op 5 mei vieren we vrijheid door met elkaar aan tafel te gaan.

Datum: dinsdag 5 mei 2020
Tijd: 12:00 – 14:00 uur (deur open om 11:45 uur)
Adres: Meervaart Studio, Osdorpplein 6, Amsterdam

Lees verder

 

Meervaart Studio - White Room

Prijzen

Prijs Gratis
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief