Data en kaarten

VOORRONDE KUNSTBENDE

Meervaart Studio
  • za 25 apr 11:00 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

 

Kunstbende is voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. Bereik je de landelijke finale in juni 2020 en win je? Dan treed je met alle nummers 1 van de finale op in de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank op Lowlands 2020. Daarna ga je met een coach aan de slag om je voor te bereiden op je hoofdprijs: optreden op een landelijk bekend podium binnen je eigen categorie, van Mysteryland tot Oerol. Inschrijven kan via: www.kunstbende.nl.

Kunstbende Noord-Holland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit de Meervaart. Tijdens de voorronde strijden tussen de 200 en 250 Noord-Hollandse jongeren om een plek in de landelijke finale van Kunstbende. Naast de wedstrijd is er van alles te doen voor jong en oud. Denk aan: workshops, optredens, etc. Kunstbende Noord-Holland is geschikt voor jong en oud. Neem een kijkje en spot het talent van de toekomst.

Lees verder

 

De Meervaart

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 5.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief