Data en kaarten

4 Man Sterk

Funny Brotha’s

Cabaret
16+
  • zo 31 mei 15:00 uur
    Geannuleerd

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.

We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

 

Deze exclusieve show komt voort uit up and downs, met alleen maar liefde voor elkaar!

Funny Brotha's is een comedy collectief. Samen bereik je meer en dat is waar Funny Brotha’s voor staat. De kracht van Funny Brotha’s is dat zij hun kwaliteiten kennen en elkaar aanvullen. Zo heeft iedere Funny Brotha zijn eigen charme en eigen humor. De mannen vertellen op geheel eigen wijze hun levensverhalen dat zorgt voor hilarische grappen en interessante observaties! 

Wat krijg je als je drie Surinaamse comedians en één Antilliaanse comedian bij elkaar zet? Funchi met Pom! Een beetje vreemd maar wel lekker! Een goede pom vraagt om voorbereiding, kennis en de juiste verhoudingen. Funchi is een stevige massa van maismeel wat uitstekend in combinatie met andere gerechten gegeten kan worden. Daveson Ignatia, Gillion Slory, Miquel Wiegel en Quincy Menso kunnen jou daar alles over vertellen. Want we weten allemaal dat als de Pom of Funchi niet lekker is, niemand op bezoek komt! ?

Let op: 4 man sterk wordt alleen gespeeld op zaterdag 30 mei (Rotterdam) en zondag 31 mei (Amsterdam) 2020. Zie hun Facebook-pagina voor meer informatie 

MAKERS: Daveson Ignatia, Gilion Slory, Miquel Wiegel & Quincy Menso.

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 18.00
2e rang 13.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief