Data en kaarten

John Bishop

Comedysuperster John Bishop is verheugd om een exclusieve reeks stand-up shows in Europa te spelen. De reeks begint in Amsterdam.

Na zijn veelgeprezen uitverkochte UK-tours 'Winging It', 'Supersonic', 'Rollercoaster' en 'Sunshine' die voor bijna 2 miljoen bezoekers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland zorgden, kan John niet wachten om zijn warme, relaxte humor te vertonen buiten de UK.

Sinds hij in 2009 in de comedy-scene is beland, heeft John enorm succes geboekt met een aantal van zijn eigen comedy-, entertainment- en documentaire-shows, waaronder 'John Bishop's Ireland' (ITV1), 'John Bishop's Australia' (BBC1), 'John Bishop's Britain' (BBC1); ‘John Bishop’s Only Joking’ (Sky1); ‘The John Bishop Show’ (BBC1); ‘The John Bishop Christmas Show’ (BBC1) en ‘John Bishop’s Gorilla Adventure’ (ITV1). Meer recentelijk presenteerde hij ‘John Bishop’s Ireland’ voor ITV1 en vier afleveringen van ‘John Bishop: In Conversation With…’ (UKTV).

 

Rode Zaal

Prijzen

Regulier 36.45
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief