Data en kaarten

Break A Leg 2020

Dans

Zondag 18 oktober 2020 keert het Streetstyle Dance Festival Break A Leg voor de 11e keer op rij terug in De Meervaart. Maak je op voor een dag vol battles, optredens en workshops in uiteenlopende urban dansstijlen.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews. Break A Leg is een samenwerkingsverband tussen De Meervaart, Jurskee, Shaggy & Vince Charming Productions. De doelstelling van Break A Leg is om de Hiphop cultuur te verbinden. De focus ligt niet alleen op het wedstrijdelement, maar ook op het sociale aspect en het delen van kennis.

Ben jezelf geen danser? No worries, er is de hele dag genoeg spectaculairs te zien en te horen! Ook als je zelf niet meedanst is dit een event dat je niet mag missen! Naast de battles is er nog veel meer te doen op het gebied van Urban Culture.

Algemene informatie Break A Leg
Datum: Zondag 18 oktober 2020
Tijd: 11:00 - 22:00 uur
Entree: 15,00 euro p.p.*
Locatie: Meervaart, Meer en Vaart 300 Amsterdam
Meer info: www.break-a-leg.nl
* Kids t/m 2 jaar gratis

 

De Meervaart

Prijzen

Prijs 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief