Data en kaarten

Feico Deutekom

Philip Glass – Max Richter – Nils Frahm – Ryuichi Sakamoto

Meervaart is vanaf 30 minuten voor aanvang geopend

Muziek
  • ma 01 jun 12:30 uur
    Uitverkocht
  • ma 01 jun 20:30 uur
    Uitverkocht

U kunt uitsluitend online kaarten kopen. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een maximum van 30 bezoekers in de zaal.

Aan de Steinway vleugel van de Meervaart speelt pianist Feico Deutekom muziek van de grote hedendaagse componisten Philip Glass, Max Richter, Nils Frahm en Ryuichi Sakamoto.  Centraal hierbij staat muziek die afkomstig is van zijn laatste twee solo albums FEICO SOLO en PHILIP GLASS – MUSICAL OFFERING: ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen en daarom staat deze muziek hoog op de lijst bij zowel liefhebbers van klassiek als van popmuziek.

Bijzonder is dat Feico een aantal nieuwe pianobewerkingen zal spelen van Philip Glass van composities die Glass oorspronkelijk schreef voor instrumentale ensembles. U hoort muziek van Glass zoals die nog niet eerder geklonken heeft, zoals Facades from Glassworks, het tweede strijkkwartet Company en de filmmuziek uit Mishima.  Tijdens de uitvoering van Facades wordt de muziek gekoppeld aan projecties van beelden van de internationaal bekroonde fotograaf Johannes Bosgra: de minimalistische zeegezichten zijn door Johannes exact afgestemd op de muziek van Glass, zodat muziek en beelden gezamenlijk een  audiovisuele ervaring creëren waarin het publiek wordt ondergedompeld. 

Fotograaf: Janiek Dam

Lees verder

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

70 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief