Data en kaarten

Andreas Hannes

ICK tipt: The City

Meervaart is vanaf 30 minuten voor aanvang geopend

Dans

U kunt uitsluitend online kaarten kopen. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een maximum van 30 bezoekers in de zaal.

“The City” is het eerste resultaat van continue huppelen, wat op het podium verschijnt.
Twee artiesten betreden het podium om deze stroom van oneindig huppelen te beginnen, meerdere paden te creëren en geometrische vormen te schetsen, terwijl ze zichzelf verplaatsen in het denkbeeldige raster van een stad.

Choreograaf Andreas Hannes houdt zich al drie jaar bezig met het concept van continue huppelen. Voor “The City” ontving hij o.a. de BNG Dansprijs 2020. Volgens de jury speelt hij een “bedwelmend spel” met herhaling” en houdt tegelijkertijd “de extase precies in toom”. Kortom; de beweging van een simpele huppel, verheft hij tot kunst.

Voorafgaand aan de voorstelling geeft Andreas een introductie over het stuk en na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
 

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

50 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief