Data en kaarten

Accrorap

The Roots

Dans
AL

Slow motion wordt afgewisseld met supersnel voetenwerk en we zien spectaculaire acrobatiek dat neigt naar stuntwerk.

‘The Roots’ brengt een ode aan de hiphop van het eerste uur, zoals die ooit in de straten van New York is ontstaan, maar is bijvoorbeeld ook geïnspireerd door skaters en mime. De voorstelling zit vol verrassingen en zou zomaar eens kunnen eindigen in een wilde, geïmproviseerde freestyle. Slow motion wordt afgewisseld met supersnel voetenwerk en we zien spectaculaire acrobatiek dat neigt naar stuntwerk. Het is een waar feest voor de zintuigen.

Accrorap werd in 1989 in Saint-Priest – vlakbij Lyon – opgericht. Kader Attou, choreograaf en nu directeur van Centre Choréographique National of La Rochelle, was één van grondleggers. Van de wilde verzameling kunstenaars die Accrorap in het begin was, groeide de groep uit tot het unieke choreografische collectief dat het nu is.
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
3e rang 20.00
MTK 10% korting 27.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief