Data en kaarten

Parasite

Oxville Oscars

Meervaart is vanaf 30 minuten voor aanvang geopend

Film
16+

U kunt uitsluitend online kaarten kopen. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een maximum van 30 bezoekers in de zaal.

Cinevillepashouders: reserveren via kaartverkoop@meervaart.nl.

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Taal: Koreaans gesproken, Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 16+, geweld, grof taalgebruik

Regisseur: Bong Joon Ho

Cast: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi

Genre: drama, komedie

Jaar: 2019

Land: Zuid-Korea

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

132 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00
MTK 10% korting 8.10
  “Parasite is een geniale film die vele genres omspant”
Algemeen Dagblad
  “Parasite is niet alleen een fantastische zwarte komedie. Zoals alle films van Bong Joon-ho gaan ze over onrecht. In dit geval de almaar groeiende ongelijkheid in de wereld... Er komt een moment, lijkt de film te zeggen, dat de ¬≠wereld moet buigen of barsten”
Trouw
  “Subtiel is het niet... Bongs vermogen om mededogen op te wekken voor zijn personages, terwijl hij ze tegelijk meedogenloos fileert, maakt de film tot een meesterwerk”
de Volkskrant
  “Messcherpe zwarte komedie over klasse en privilege... onvoorspelbare mix van sociale satire, klucht en thriller”
NRC Handelsblad
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief