Data en kaarten

For Sama

Oxville Cinema

Meervaart is vanaf 30 minuten voor aanvang geopend

Film
16+

U kunt uitsluitend online kaarten kopen. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een maximum van 30 bezoekers in de zaal.

Cinevillepashouders: reserveren via kaartverkoop@meervaart.nl

Een jonge arts en een jonge journalist worden midden in een burgeroorlog verliefd op elkaar. Terwijl hun stad Aleppo wordt gebombardeerd, trouwen ze en krijgen ze een prachtige baby. Regisseur en burgerjournalist Waad al-Kateab legt met haar camera alle gruwelen en de dagelijkse gebeurtenissen rond haar familie en haar stad vast. Ondertussen werkt haar man Hamza in het door hem opgezette noodhospitaal wat uiteindelijk doelwit wordt van een nieuw bombardement. De gevaren komen steeds dichterbij en het jonge gezin worstelt met het dilemma: gaan zij vluchten om de veiligheid van hun dochtertje Sama te waarborgen of blijven ze om hun vrienden en achterblijvers in het verzet te helpen. For Sama is een brief van een moeder aan haar kind en biedt een intieme en hartverscheurende blik van binnenuit op het Syrische conflict.
 

Taal: Arabisch gesproken, Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 16+, geweld, angst, grof taalgebruik

Regisseur: Waad Al-Kateab, Edward Watts

Cast: x

Genre: documentaire

Jaar: 2019

Land: Verenigd Koninkrijk, Syrië

Lees verder

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

100 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00
MTK 10% korting 8.10
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief