Data en kaarten

Noura's Dream

Oxville Cinema

Meervaart is vanaf 30 minuten voor aanvang geopend

Film
16+

U kunt uitsluitend online kaarten kopen. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een maximum van 30 bezoekers in de zaal.

Cinevillepashouders: reserveren via kaartverkoop@meervaart.nl

Ze kan het bijna aanraken, haar nieuwe leven. Met haar gewelddadige echtgenoot achter slot en grendel werkt Noura lange dagen in de wasserette om haar drie kinderen te kunnen onderhouden. Maar het is te doen want ze heeft Lassad, haar nieuwe liefde. Noura en Lassad willen niets liever dan samen een nieuw leven beginnen, in het openbaar, maar dat zal nog even moeten wachten: nog vier dagen, dan wordt Noura’s scheiding voltrokken en dan komen dromen uit. Maar voordat het zover is staat Noura’s man ineens voor de deur. Hij is vervroegd vrijgelaten en eist direct zijn plaats in het gezin op, met alle gevolgen van dien.

Taal: Arabisch gesproken, Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 16+

Regisseur: Hinde Boujemaa

Cast: Lofti Abdelli, Hind Sabri, Imen Cherif, Hakim Massoudi, Seifeddine Dhrif

Genre: drama

Jaar: 2019

Land: Tunesië, Frankrijk, België, Qatar

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

92 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00
MTK 10% korting 8.10
  “Boeiend speelfilmdebuut... [schetst] het complexe leven van een vrouw die zich behalve als echtgenote, moeder, huisvrouw en kostwinner ontpopt tot een seksueel wezen, hunkerend naar liefde en aandacht”
Trouw


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief