Data en kaarten

Graffiti Jazz

Rembrandt Frerichs Trio

Meervaart is vanaf 30 minuten voor aanvang geopend

Muziek

U kunt uitsluitend online kaarten kopen. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een maximum van 30 bezoekers in de zaal.

Rembrandt Frerichs gaat voor zijn 14e album Graffiti Jazz terug naar zijn Rotterdamse graffiti roots. Als ex-graffiti artist - met zelfs een kort verleden bij Buro Halt - is werken met spuitbussen geen onbekend terrein voor Rembrandt.

Met Graffiti Jazz geeft het Rembrandt Frerichs Trio de opwinding en euforie van het illegaal graffiti spuiten muzikaal klank, vorm en ritme. Geïmproviseerde jazz klinkt als een gespoten graffitistuk. Jazz in your face. Uitgesproken muziek als de street art die je in wereldsteden ziet.

Zoals kunstenaar Banksy een werk door de shredder laat gaan, stopt Rembrandt op dit album jazzritmiek in de blender. Want: “Één van mijn middelen om hedendaagse jazz te vernieuwen is de kenmerkende ritmiek van juist dit trio. Gangbare jazzritmiek deconstrueer ik door langere maatsoorten, gebaseerd op poetry, op te voeren in de Jazz.”

 

Blauwe zaal - Clubsetting 1,5 M

50 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief