Data en kaarten

SYZYGY

Jakop Ahlbom Company

Theater
 • wo 26 aug 20:30 uur Try-out
  Uitverkocht
 • do 27 aug 20:30 uur Try-out
  Uitverkocht
 • vr 28 aug 20:30 uur Try-out
  Uitverkocht
 • za 29 aug 20:30 uur Try-out
  Uitverkocht
Meer Minder data weergeven

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Het lichaam is tegelijkertijd ons machtigste en meest kwetsbare bezit. Het vormt het uitgangspunt van ‘SYZYGY’, een voorstelling met vier vrouwelijke performers. Net als in zijn andere werk creëert Jakop Ahlbom een unieke belevenis, waarbij een spannend spel wordt gespeeld met surrealisme en transformatie.

Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld? Hoe kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver kan maakbaarheid gaan, en wat is schoonheid?

'SYZYGY' betekent een terugkeer naar de intimiteit van de kleine/middenzaal na jaren van groot gemonteerde voorstellingen als 'Horror' en 'Le Bal', om dicht op de huid op zoek te gaan naar de essentie van het lichaam in al haar zuiverheid. Associatief in de beste Ahlbom traditie, is dit een performance over kracht en kwetsbaarheid, schijn en zijn, illusie en desillusie.

SYZYGY = Wanneer tenminste drie hemellichamen op één lijn komen binnen hetzelfde zwaartekrachtsysteem.

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 25.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief