Data en kaarten

Stefano Keizers

Sorry Baby

Cabaret

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

De Telegraaf bedeelde ‘Sorry Baby’ slechts “twee sterren voor de moeite” (2 sterren) en ook de Volkskrant was niet onder de indruk (2 sterren). Tegelijkertijd sprak NRC van “bloedstollend cabaret” (vijf sterren) en prees Trouw “deze show de hemel in” (vijf sterren). Wat is hier aan de hand? Stefano Keizers.

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben.

Sorry dat ik me zo gedragen heb en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er nooit voor je was. Sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak.

Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.

 

Rode zaal

Prijzen

Prijs 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Bloedstollend cabaret... Net als zijn debuut is opvolger Sorry Baby een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet.”
NRC Handelsblad
  “Een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten. ”
Theaterkrant (Keuze van de Criticus)
  “Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen. Toch voelt het ook wrang om dat te doen. Keizers heeft er alles aan gedaan om zijn programma zo lelijk en onaantrekkelijk mogelijk te maken en hij zou oprecht wensen dat er zo min mogelijk mensen naar komen kijken. Dat is ongekend rebels en kritisch...”
Trouw


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief